Lekenvraag: moet ik de settings dan wijzigen bij de registrar, dus bij TransIP? Het lukte me namelijk ook niet om WordPress te installeren binnen SiteGround. Onder het ‘installation path’ verschijnt steeds de waarschuwing: ‘Client dir is not empty, presumably containing a website.’

  • Vervolgens kun je het veld naar wens instellen.
  • Er staat zelfs een reCAPTCHA veld bij voor als je jezelf wilt beschermen tegen spam dat by way of dit formulier binnenkomt.
  • je kunt hier bij “Standaardmelding” het Stuur naar e-mailadres wijzigen naar het e-mailadres waar jij alle inzendingen op wilt ontvangen.
  • Standaard staat hier een soort van code die aangeeft dat het naar het e-mailadres van de beheerder van de website wordt verzonden.

Ben benieuwd hoe jij dat hebt gedaan. Dag Wouter, allereerst dank voor de vele nuttige info die je deelt! Ik loop echter vast bij het wijzigen van de DNS settings.

Informeer voor de zekerheid even bij Siteground wat de voorwaarden zijn. Ik heb er zelf geen ervaring mee.

Daarvoor kun je het beste de Siteground help inschakelen. Die is erg goed en dag en nacht bereikbaar. Ik gebruik altijd de chat waarmee je meestal binnen een paar minuten woocommerce contact hebt. De Ultieme Acquisitie Gids voor coaches, trainers, adviseurs en andere dienstverleners (ZZP & MKB) Stap 1: Doe Marktonderzoek Naar Doelgroep, Problemen & Je Aanbod

Stap 5: Conversie Optimalisatie: Zorg Dat Meer Website Bezoekers Klant Worden Bekijk three Tips Om Meer Klanten Met je Website Te Krijgen :

WordPress Website Maken Binnen Een Uur In 2020

SSL is gratis bij Siteground, ik neem aan dat zij dat ook regelen als ze de website voor je overzetten. En vraag ook of ze e-mailaccounts overzetten. Dat is vaak ingewikkelder dan het overzetten van een web site.

Daarna duurt het een paar uur voordat je through je Transip domein bij de Siteground internet hosting uitkomt. Waarom je een foutmelding krijgt bij het installeren van WordPress weet ik niet.

Ik heb internet als jij de naam geregistreerd in Nederland maar voor de ebsite dus gekozen voor Siteground. Nu moet ik de nieuwe nameservers wijzigen bij Yourhosting zodat deze straks naar de juiste server verwijzen. Nu heeft Yourhosting three WordPress website nameservers en Siteground geeft er 2 om te wijzigen. Heb jij daar ervaring mee en een tip welke ik nu moet wijzigen.

Heeft het één met het ander te maken? Misschien moet ik even wachten tot de DNS settings zijn omgezet bij TransIP? Hoop dat je me internet wat verder kan helpen.

Super handig artikel en ook de comments zijn erg handig, ik zit bij neostrada en erg tevreden, hiervoor veel slechte ervaringen gehad Dat van die slechte ervaringen herken ik… 😉 Wouter mede door jou blog WordPress hosting heb ik gekozen voor Siteground voor onze weblog. Account aanmaken and so on ging allemaal erg gemakkelijk.