WooCommerce is volledig Nederlands instelbaar, zowel wat betreft de “voorkant” van de webshop als de beheerkant waarin u de webshop onderhoudt. Wanneer je bij ons een hosting-pakkket afneemt bij je website of webshop, zorgen wij voor tijdige updates van het systeem. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over technisch gedoe, en kun je blijven doen waar jij goed in bent.

Daarvoor heb ik een account aangemaakt bij sisow. Idd zou een SSL certificaat nodig zijn, en die heb je in verschillende soorten en kosten. Ik kwam naast Shop2Site ook WooCommerce tegen voor € 49,00 per jaar. Sisow of Mollie voor de betaalafhandeling, maar dit lijkt er redelijk ‘basic’ uit te zien. Communiceert duidelijk, levert een optimale web site en geeft geweldige service bij afname van het SEO pakket. De uitspraken in de comments zijn natuurlijk niet allemaal op lucht gebaseerd, maar toch is de realiteit in mijn beeld anders.

Wilt u gebruik maken van standaard templates of wilt u meer een WordPress webshop op maat laten maken. Een WordPress webshop module van WooCommerce gaat altijd hand in hand met een website van pakket 1, pakket 2, pakket 3 of maatwerk. KLIK3 bedenkt, bouwt en beheert succesvolle WordPress websites en webwinkels voor bedrijven. Met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring bouwen wij de meest uiteenlopende WordPress websites.

Web Sites Per Maand

Al zorg je er maar voor dat je facturen van orders automatisch worden geboekt en je je BTW-aangifte gemakkelijk vanuit je boekhoudsysteem kunt indienen. Verder is van belang welk kind producten in de webshop komen en of de webshop meertalig wordt. Om met een webshop te beginnen kun je een WordPress webshop laten maken. Wij ontwikkelen, hosten en onderhouden WordPress web sites voor het MKB en grote organisaties.

Deze plugin zorgt ervoor dat jij je producten kunt verkopen through je webshop. De meeste ondernemers kiezen voor een WordPress webshop maken, omdat de software WordPress website program free of charge te downloaden is. De mogelijkheden die het systeem biedt zijn voldoende voor een eenvoudige webshop met een klein assortiment.

Oké, laten we het design van onze webshop aanpakken. Om een plugin te installeren moet je op ‘Plugins’ klikken en daarna op ‘Nieuwe plugin’. P.S. Ga je voor elk product gratis verzending aanbieden? Dan hoef je maar een methode toe te voegen en het bestelbedrag op 0 WordPress hosting . Bij het WordPress hostingpakket van xel is het installeren van WordPress een eitje. WordPress wordt namelijk automatisch geïnstalleerd. Je krijgt automatisch een mailtje wanneer je in kan loggen op jouw WordPress web site .

  • Scroll naar beneden om de “Productgegevens” in te vullen.
  • Dit oogt professioneel en je krijgt erkenning vanuit zoekmachines waardoor je je online vindbaarheid vergroot.

Door te kiezen uit een van de duizenden thema’s heb je snel een professionele huisstijl zonder daarvoor een beroep te hoeven doen op een grafisch vormgever. Woocommerce is de meest gebruikte webshop oplossing binnen WordPress.

Of je nu al eigenaar bent van een fysieke winkel bent of gewoon een eigen webwinkel wilt, je kunt zelf aan de slag met het maken van de webshop. Met de WooCommerce plugin van WordPress bijvoorbeeld. Ik leg je graag meer uit over wat het is, hoe je je webshop maakt en meer. De kracht van het zelf maken van een WordPress webshop is het aanbod, de flexibiliteit en de prijs. Je kan kiezen uit duizenden thema’s en tienduizenden plugins.

De cursus heeft veel diepgang en is helemaal toegespitst op jouw specifieke situatie. Zo leer je veel nuttige zaken waar je in de praktijk direct baat bij hebt. Alles komt aan bod, van het aanmaken van producten en categorieën tot het koppelen van betaalmethodes en het instellen van btw-percentages.

Je denkt een vertrouwensband op te bouwen tijdens een samenwerking, maar ondertussen gaat de eigenaar er met jouw idee van door. Met het configureren, indelen, vullen en opmaken van jouw webshop ben je zeker een paar dagen zoet. Zeker wanneer je nog geen ervaring hiermee hebt.

Stap 2: WordPress Webshop Plugins Installeren

Vervolgens laat ik aan de hand van een stappenplan zien, welke stappen ik doorloop in de video. Je kunt meer lezen over de algemene voorwaarden op de web site woocommerce van de ACM.

Hoe uitgebreid je je online webshop ook wil maken, Woocommerce is eenvoudig schaalbaar naar al je behoeften. Op dit second zijn er meer dan 350 uitbreidingen beschikbaar voor je webwinkel, en dit aantal groeit nog steeds. Voor de various betaalmethoden zijn er verschillende plugins te verkrijgen. De meest door ons gebruikte plugin is Multisafepay.