Dus bij veel maatwerk adviseer ik om eerst goed te kijken hoe makkelijk of moeilijk dat met WooCommerce is uit te voeren. Integraties; vanwege de grote community zijn er veel integraties beschikbaar met derde producten.

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. Met deze free of charge te gebruiken plugin is het mogelijk om van je WordPress website een volledige webshop te maken of als extra onderdeel in je website.

Variabele Producten Voorraad Beheren

Zo zijn er productpagina’s, afrekenpagina’s, veilige betaalmethodes met creditcard en allerlei dashboards. Er bestaan ook betaalde en free of charge extensies waarmee je je webshop verder kunt uitbreiden. Standaard zit iDeal er niet bij inbegrepen, maar kun je het wel eenvoudig koppelen by way of bijvoorbeeld één van de populairste betaalproviders Mollie. Het toevoegen van content, zowel producten als pagina’s en het aanpassen van instellingen is wel gebruiksvriendelijk.

Of je nu internet start met het on-line verkopen van jouw producten of diensten of al jarenlang on-line mooie resultaten behaalt. Met WooCommerce richt je snel een professionele en veilige webshop in. Mede door de duizenden beschikbare plugins kan je jouw bezoekers een uitgebreide, veilige en snelladende webshop voorschotelen. Als bedrijf heb je verschillende wensen voor het bestelproces van een bezoeker. WordPress biedt een scala aan mogelijke koppelingen die kunnen worden gelegd met WooCommerce. Hieronder enkele zeer gebruiksvriendelijke plugins die helpen met betrekking tot de bestellingen en de verschillende mogelijkheden. Online bestaan er meerdere tutorials die jou stap voor stap door het hele WordPress en Woocommerce installatieproces heen loodsen.

Daarnaast krijg je ook nog te maken met de verzending van de producten. Vaak gaat namelijk ook dit through een externe partij. Veel mensen hebben dit niet in de gaten, maar als je eens goed aan een webshop denkt komen hier een hoop externe partijen bij kijken. GoDaddy beschikt uiteraard over verschillende soorten webhosting, waaronder WooCommerce internet hosting.

Magento is een zelfstandig draaiend e-commerce platform. Het staat bekend om zijn stabiliteit en schaalbaarheid. Daardoor kiezen veel grote e-commerce bedrijven voor Magento. Magento is verkrijgbaar in een gratis versie , in een betaalde versie en in een versie die met webhosting is gecombineerd . Zo’n 9% van de e-commerce platforms draait op Magento. Performance en schaalbaarheid – Overstappen naar een ander platform kost altijd extra WordPress hosting werk. Liefst kies je dus voor een platform dat zo lang mogelijk met je meegroeit en ook bij grote hoeveelheden producten en bezoekers soepels blijft draaien.

Wil jij op een goede en vooral ook professionele manier je producten verkopen by way of je eigen WordPress website? Met behulp van de WooCommerce plugin kan je je producten aanbieden aan de consumenten. WooCommerce is wereldwijd gezien de meest gebruikte webshop software wordpress webshop en daarbij zorgt de plugin voor een uitstekende gebruiksvriendelijkheid.

Hier kan dan een klein rood T-shirt goedkoper zijn dan een geel giant T-shirt of de voorraad van de kleine zwarte shirts is bijvoorbeeld kleiner dan de andere. Variabele producten zijn de meest complexe van de genoemde productsoorten. Tijdens onze WooCommerce coaching behandelen we deze variant natuurlijk ook.

Deze tab heeft alleen zin als je met een verzender werkt die met huge formaat dozen werkt en/of gewicht. Neem als voobeeld PostNL, zij verzenden tot zulke grote verpakkingen dat je hele grote producten moet verkopen om deze limiet te overschreiden. Geavanceerd;Aankoopnotitie; komt te staan in de bevestigingsmail na aankoop van dit product.

Heb je voor de dienst LiveChat gekozen, dan is de plugin een belangrijke aanvulling voor je webshop met wordpress webshop. Zonder de plugin mis je belangrijke informatie over je on-line klanten. De plugin is free of charge, maar je betaalt wel voor de LiveChat dienst. Klik hier wanneer je LiveChat 14 dagen gratis wil proberen. Je hebt in WooCommerce zowel de mogelijkheid om fysieke als digitale producten te verkopen. Het is dus niet alleen geschikt om als webshop te functioneren, je kunt WooCommerce ook gebruiken om klanten diensten bij je te laten afnemen en afrekenen. WooCommerce is een populaire WordPress-plugin waarmee je eenvoudig een webshop kunt opzetten.

  • Steeds meer mensen kiezen voor WooCommerce omdat het een zeer uitgebreid systeem is dat tegelijkertijd even eenvoudig werkt als WordPress.
  • Bovendien is het altijd een goed idee om tijdens de start van de realisatie een zoekwoorden onderzoek te laten uitvoeren.
  • Meer informatie over oplossingen voor veelvoorkomende problemen met het importeren van product-CSV’s.
  • Nolimit webdesign is een gratis WordPress informatie web site voor beginners/ondernemers.

Deze worden gescheiden omdat linken naar de webshop niet kan through de bedrijfswebshop. Er een ‘frame’ in knutselen is een mogelijkheid, maar dit gaan vaak ten koste van de gebruiksvriendelijkheid en uitstraling. Maar naast WordPress leren aan andere ben ik er voorstander van om ook het platform écht zelf te gebruiken. Daarom ben ik mede eigenaar van de succesvolle webshop Emmathee.nl. Via de snel bewerken methode kun je snel en op een eenvoudige manier je voorraad beheren. Het enigste wat je hoeft te doen is te klikken op snel bewerken. Vervolgens kun je de optie voorraad beheren activeren en bijwerken.

In Woocommerce heb je niet alleen een BTW percentage maar ook een BTW klasse. Gebruik je de standaard optie voor BTW dan kijkt de koppeling alleen naar de BTW percentages in en het leveringsland van de bestelling. Voordat de koppeling gebruikt kan worden dienen eerst de voorwaarden geaccepteerd te worden. De voorwaarden zijn gebaseerd op de algemene ICT Voorwaarden en de algemene AVG richtlijnen.

Je kan de bestellingen eventueel handmatig bewerken of zelf bestellingen toevoegen. Je kunt filters/sorteermogelijkheden gebruiken om populaire thema’s te vinden. Een domeinregistratie loopt vaak samen met de keuze voor internet hosting. Met name dat laatste verdient aandacht omdat stabiele en snelle internet hosting erg belangrijk is. Ook Hostinger vinden we erg interessant vanwege goede schaalbaarheid en hosting in de cloud.