Let wel dat je through scherminstellingen bovenaan elke pagina reacties tonen hebt aangevinkt, anders zie je de optie tot uitvinken niet per pagina. Hallo Bas, dank je wel voor je tremendous uitleg in alles…volgens mij ben jij de enige die echt WordPress on-line uitleg kan geven!.

Om je klanten de mogelijkheid te geven hun bestelling te volgen na hun aankoop, kan je gebruikmaken van een shortcode. Door de shortcode toe te voegen aan een aparte pagina, wordt er een aparte WordPress hosting pagina toegevoegd voor het volgen van bestellingen. Het starten van een eigen webshop is niet eerder zo eenvoudig geweest. De tekst is ruim voorzien van duidelijke schermafbeeldingen.

Ook de integratiemogelijkheden zijn beter dan bij Magento 1. Magento 2 is op een aantal punten meer responsive dan 1. Het standaardthema van 2 is volledig responsive. Veel Magento webdevelopers nemen het basisthema als sjabloon. Voor hen is het daarom veel gemakkelijker geworden om de webshop web zo gebruiksvriendelijk te maken voor mobiele apparaten.

Door Wie Kun Je Je Website Laten Maken?

WordPress kent meerdere webshop systemen waarvan Woocommerce de bekendste is. Er zijn tal van mogelijkheden, uitbreidingen en koppelingen met andere en bestaande systemen. Een plug-in die het mogelijk maakt om te werken met upsells is Upsell for WooCommerce. Hiermee kun je producten aanbieden die duurder of uitgebreider zijn dan hetgeen de klant van plan was om te kopen. Met MonsterInsights vind je in een handomdraai jouw meest bekeken producten en kun je dus productpagina’s optimaliseren, waar nodig.

Als de ontwikkeling klaar is kan de WordPress technisch gebouwd worden. Hiervoor gaat een van onze WordPress developers aan de slag. Hierin wordt de technische vertaalslag gemaakt van het design. Daarna kan je webshop gevuld worden met producten en content. Een WordPress webshop kenmerkt zich door het feit dat je een webshop hebt die zeer gebruiksvriendelijk is.

Ik Wil Een Offerte Voor Mijn Nieuwe Web Site

Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat je WordPress webshop steeds doorontwikkeld wordt en steeds beter in de behoeftes van de bezoekers kan voorzien. Onze vaste klanten noemen Webactueel niet voor niets vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend. Een WordPress website bij Klik & Steen is altijd geoptimaliseerd voor gebruikservaring en conversie. Wij houden ons namelijk altijd bezig met de verbetering van de User experience en de User interface design van jouw website of webshop.

Bij het bouwen van webshops besteden we veel aandacht aan conversie. We richten een soepele circulate in zodat de bezoeker nooit hoeft te twijfelen hoe hij de producten van zijn keuze kan afrekenen. We inspireren met de juiste teksten WordPress en beelden en maken het kinderlijk eenvoudig om af te rekenen. En houd er rekening mee dat dit artikel dus slechts een voorbeeld is van wat mogelijk is. Het dient als houvast tijdens je reis naar het opzetten van een eigen webshop.

Waaronder ook desgewenst het vullen van de productpagina’s. We leveren dus geen lege winkel op, maar als digitale vakkenvuller zorgen we er ook voor dat de store meteen gevuld is.

Hieronder volgt een korte en duidelijke opsomming van hetgeen je rekening moet houden bij online verkopen met een webshop. Om Mollie te kunnen gebruiken in je webshop heb je bij Mollie een account nodig. Een account aanmaken bij Mollie is makkelijk en duidelijk. Het makkelijkste om producten toe te voegen wanneer je web begint met deze tutorial is door deze handmatig toe te voegen. Je kan ook in één keer full datasets importeren, maar waarschijnlijk ben je dat niet van plan als je dit stuk van de handleiding leest.

Wanneer je een webshop hebt, is het natuurlijk ook belangrijk dat je je administratie goed op orde hebt. Met plugins als WooCommerce is het mogelijk om je webshop te koppelen aan bepaalde boekhoud-systemen. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat WooCommerce automatisch facturen WordPress stuurt wanneer iemand een bestelling plaatst. Die zorgt ervoor dat je klanten straks betalingen kunnen verrichten. De Payment Gateway is dan ook één van de belangrijkste aspecten van je webshop. Het systeem moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook veilig.

  • Je krijgt automatisch een mailtje wanneer je in kan loggen op jouw WordPress website .
  • Met zowel SiteGround als Cloud86 kun je WooCommerce gemakkelijk in één klik installeren vanuit je internet hosting dashboard.
  • Je kunt namelijk veel bezoekers through de social media richting je webshop leiden.
  • Zou je graag advies willen hebben welke supplier en pakket het beste previous bij jouw bedrijf?

Ik gebruik de time period PageRank ook al vervangen veel specialisten deze time period tegenwoordig voor thrust en authority. De pagina bevat een PR van N/A en de zoekmachine hecht totaal geen waarde aan de domeinnaam. Nu gaan we inschatten wat mijn kansen zijn op de markt, via de zoekresultaten van zoekmachines. Ik begin met het bepalen van termen waarop ik gevonden wil worden. Dit zijn ‘kleding kopen’, ‘broeken kopen’, ‘truien kopen’ en ‘goedkope kleding’. Ik neem vier voorbeelden, maar je kunt er veel meer verzinnen. Dit artikel is handig als naslagwerk bij het opzetten van een webshop met bijvoorbeeld WordPress.