Een ander lettertype in WordPress site of weblog zetten maar geen verstand van code? website bouwen Met deze handige plugin met Google fonts kun je dat prima zelf. Alle reacties Antwoorden op mijn eigen reactie

Er wordt gevraagd op welke locatie je je kopie wilt laten plaatsen: kies voor een korte mapnaam, zoiets als /wp Ga koffie halen terwijl WP Staging je website kopieert naar de nieuwe locatie zonder dat je huidige website er iets van merkt. Als het kopieëren klaar is ga je eerst naar menu Instellingen -> Lezen en kiest ervoor om de toegang van zoekmachines te blokkeren. Je staging omgeving is klaar, je kunt in deze omgeving verder met aanpassingen doen voor je nieuwe website website maken. Zoals het thema vervangen en andere wijzigingen die je wil doen.

Stap 1: Domeinnaam Bedenken

Tot slot: heb je besloten URL’s te wijzigen, handmatig of door pagina’s onder een andere hoofdpagina te hangen? Maak hiervoor dan 301 redirects. De 301 redirects zet je in het .htaccess bestand van je nieuwe website. dan zet je dit in je .htaccess via FTP of de File manager van je webhost, onder de bestaande onderdelen:

Waarom een website laten bouwen met WordPress? WordPress web site laten maken: waar moet ik opletten? Previous 10 nadelen van goedkoop Webdesign

De content moet gewoon blijven bestaan en de huidige website moet in de lucht blijven zolang je met de nieuwe nog niet klaar bent. Verder wil je geen pottenkijkers, dus de kopie gaan we afschermen voor publiek. Installeer de plugin WP Stagingin je huidige website by way of menu Plugins -> Nieuwe plugin -> zoeken op WP Staging Activeer de plugin en volg de aanwijzingen in het scherm.

Siteground WordPress Starter

Volg daarna deze route: WordPress weergeven in de root van je domein. Hierna blijft de /wp/ toevoeging in je login URL staan maar je web site wordt zonder /wp/ ertussen weergegeven. Vandaar de tip in stap 2 van het eerste stappenplan om het kort te houden. Je kunt ook de oude website verwijderen en de nieuwe website op de plaats van de oude zetten, dus zonder de nieuwe mapnaam (/wp/) ertussen.

Volg daarvoor deze stappen: WordPress website verplaatsen naar een ander domein. De volgende stap is in ieder geval om by way of menu Instellingen -> Lezen de zoekmachines weer toegang te geven tot je nieuwe WordPress web site.

Er is genoeg keus en beste is om er zelf één uit te zoeken die doet wat je ervan verwacht. Je kunt in ieder geval de WP Staging plugin uit beide omgevingen verwijderen. Er zijn nu twee manieren om de web site stay te zetten: Pas op: niet je nieuwe map verwijderen. Dat is mij één keer gebeurd dus ik spreek uit ervaring.

Inloggen op de nieuwe omgeving kan dan door /wp/wp-admin als login URL te gebruiken. Vervang jouwdomein.nl door je eigen domeinnaam en /wp/ door de mapnaam die je in stap 2 hebt gekozen. Om te voorkomen dat andere meekijken op de staging omgeving kun je twee dingen doen: De WP Staging plugin uitschakelen en kiezen voor een Coming quickly WordPress hosting plugin. Welke Coming quickly plugin je wilt gebruiken is aan jou.

Dus de oude URL is alleen het stuk dat achter je domeinnaam stond, de nieuwe URL is volledig inclusief http. Neem contact op per e-mail of telefoon of stel je vraag hieronder in een reactie. Een child thema maak je om je hoofdthema origineel te houden zodat je hoofdthema ongestraft geüpdatet kan worden. Hier lees je hoe je een child thema maakt. Ander lettertype in WordPress web site