Magento 2 is alweer even uit en oudere versies worden niet meer ondersteund. Het is niet mogelijk een simpele improve uit te voeren naar de nieuwe versie en er kan dus een behoorlijk magento webshop prijskaartje aan de overstap hangen. Technology Mindz kan de overstap wél betaalbaar houden door onze ervaring en efficiënte werkwijze. Wij adviseren en begeleiden je tijdens het proces.

En, niet te vergeten, de ondersteuning voor de oude versie beëindigt volgend jaar. Migratie naar Magento 2 is daardoor noodzakelijk geworden en de vernieuwing brengt veel voordelen mee. We hebben een aantal goede redenen voor je op een rijtje gezet: Het staff van Magento heeft bekend gemaakt dat de ondersteuning voor versie 1 stopt in juni 2020. Er worden geen updates meer uitgebracht.

Met goede marketing bouw je een betere relatie op met je klanten. Om je bedrijfsstrategie nog effectiever te maken, is het van belang de statistieken in de gaten te houden. Met de Magento 2-functies voor geavanceerde rapportage kun je various rapportages direct vanuit het admin-paneel volgen. De gebruikersinterface van Magento 1 werd door sommige gebruikers verwarrend gevonden. Magento 2 biedt een zeer eenvoudig twee-stappen betalingsproces en de functie ‘Direct kopen’.

Nieuwe functionaliteit en uitgebreide wereldwijde beschikbaarheid magento hosting voor Magento Shipping. Meer weten over migreren naar Magento 2?

Voor Wie Is Een Magento Webshop Geschikt?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Waarom migreren van Magento 1 naar Magento 2 Magento magento 2 is volledig opnieuw opgebouwd en is sneller, toegankelijker, flexibeler en veiliger dan voorheen.

Webshop BeginnenEigen webshop beginnen Beste Beginner OnderwerpenNaam Verzinnen Webshop Software VergelijkerJouwWeb

Terugkerende klanten kunnen nu sneller betalen, doordat eerder opgeslagen betalingsgegevens en verzendinformatie gebruikt kunnen worden. Naast bovenstaande voordelen biedt Magento 2 verbeteringen op andere gebieden, waaronder: Twee-issue authenticatie en Google ReCAPTCHA om de gegevens van jou en je klanten additional te beschermen.

Magento 2-sites zijn gemiddeld 20% sneller dan Magento 1-sites. Verkoopresultaat en zoekmachine ranking zullen hierdoor aanzienlijk verbeteren.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.