Ga brainstormen om tot een unieke domeinnaam te komen dat een goede weerspiegeling is van jouw web site website maken, bedrijf of blog. Controleer de domeinnaam voor beschikbaarheid en claim hem.

WordPress Specialisten

Selecteer ‘WordPress installeren’ Handmatige installatie van WordPress Neem contact met ons op en we zullen je daarbij helpen. Kies een thema of template voor je website Zodra je WordPress met success heeft geinstalleerd op je domeinnaam, zal je een hele simpele foundation website zien:

Maar wil je nou een website die lijkt op alle andere websites? Bekijk hier dewinnaars Shopping Awards 2018en hoe hun website structure WordPress hosting eruit zien voor inspiratie. Kom je er niet uit, neem dancontactmet ons op voor advies. Inloggen in je WordPress dashboard

WordPress Website Maken Bij Siteground

Domeinnamen eindigen meestal met .nl, .com, .org of.web, maar tegenwoordig heb je ze ook met meer exotische extenties zoals .amsterdam of .pizza Je kan het hosting pakket later altijd uitbreiden, mocht het nodig zijn. Ben je nieuw bij TransIP dan moet je een account aanmaken om verder te gaan. Nadat je account heeft aangemaakt en de betaling heeft uitgevoerd, zullen je domeinnaam en internet hosting pakket snel daarna worden opgeleverd. TranIP zal je middels e mail de voortgang ervan op de hoogte houden.

Er zijn 2 manieren om WordPress te installeren, de een VEEL simpeler dan de andere. WordPress installeren middels een One-Click-installatie Als je hebt aangemeld bij TransIP of een andere internet wordpress webshop hosting bedrijf, kan je de one-click on-installatie meestal terugvinden in jouw controle paneel. Hieronder zijn de stappen in jouw TransIP controle paneel.

Ik adviseer hierbij het gebruik van TransIP, maar het kan ook een andere website hosting bedrijf zijn, zolang het betrouwbaar is en klantvriendelijk. Stap three – Maken van je web site en instellen naar je wensen Als je eenmaal je domeinnaam en internet hosting hebt gekocht kan je nu eindelijk beginnen met het maken van je website. Nu is het tijd om je web site te starten. Het eerste wat je moet doen is WordPress installeren voor je domeinnaam.