Deze API-key krijgt u van uw PostNL account manager. Geef hier aan of u het label direct wilt downloaden of wilt openen in een nieuw scherm. Geef hier aan of u het label wilt printen op A4 formaat of op A6 formaat.

Geef direct aan wat uw standaard verzendopties zijn voor uw Nederlandse pakket zendingen. U kunt hier kiezen voor website maken alleen huisadres, handtekening voor ontvangst, Leeftijdscheck 18+, retour bij geen gehoor en verzekerd verzenden.

Stel ’monitor&hint in e mail’ in zodat de track&hint van de order wordt meegenomen in uw track&hint e mail WordPress hosting.” U kunt de diagnostische hulpmiddelen inschakelen op het moment dat er problemen zijn met het exporteren van de zendingen.

Woocommerce Extensies Om De Checkout Te Vereenvoudigen

aangepast naar Brievenbuspakket en deze is gekoppeld aan Brievenbuspakje

Installatie Instructies Voor WordPress

Ook bij zendingen naar het buitenland wordt deze checkout dan niet getoond. De reden hiervoor is omdat de further opties niet beschikbaar zijn in combinatie met een brievenbuspakket WordPress of een buitenlandse zending. , dan is het ook mogelijk om deze aan de checkout te koppelen. Het gaat hier om de standaardinstelling. Uiteraard kan dit nog per order handmatig aangepast worden.

In dit bestand wordt de communicatie tussen WooCommerce en PostNL beschreven. 2.2 Standaard exportinstellingen 2.2.1 Pakkettype koppelen aan verzendtype

Dit betekent dat orders met deze verzendmethode als brievenbuspakje doorgezet worden naar PostNL. Als laatste staat gratis verzending , met deze verzendmethode wordt een ongefrankeerd label De checkout is nu ook gekoppeld aan deze verzendmethoden.

U kunt een verzendmethoden koppelen aan een pakkettype, zodat het juiste label wordt aangemaakt in uw PostNL account. Met onderstaand voorbeeld lichten we dit verder toe. In het voorbeeld is te zien dat de verzendmethode Daarnaast hebben we de naam van de verzendmethode Flat fee NL

Wanneer uw klant voor de optie Brievenbuspakket heeft gekozen zal de uitgebreide checkout niet getoond worden.