wordpress webshop heeft zelf geen Stripe, om transacties uit te voeren. Maar je kan deze plugin installeren om verbinding te maken met je Stripe-account.

Online Business Partner

Het optimaliseert je web site ook voor alternatieve betaalmethoden zoals Google Pay en Apple Pay. Stripe ondersteunt verder terugkerende betalingen, bijvoorbeeld voor abonnementen.

Dat is wat lastig, omdat sommige klanten het misschien geen fijn idee vinden om direct naar het afrekenen worden gestuurd. Terwijl andere klanten het gemak juist heel fijn vinden. Het is dus het beste om je klanten het eerst te vragen en wat suggestions te krijgen voor je de plugin implementeert. WooCommerce Stripe Payment Gateway is één van de populairste plugins voor WooCommerce. Dat is omdat Stripe een veelgebruikte betaalmethode is voor bijna alle grote e-commerce platforms.

Of het nou voor afspraken bij de kapper, auto-onderhoud of tandartsafspraken is, het WooCommerce Bookings-systeem werkt voor alle professionals. Zodra het actief is, maakt de extensie een kalender aan waarin klanten je service kunnen boeken via de entrance-finish van je website.

Na het installeren kan je web site opeens alle grote creditcards en debit playing cards accepteren. Je kan ook lokale betalingen accepteren through Stripe. Stripe Elements is een inbegrepen feature WordPress hosting die het afrekenproces veel sneller maakt, omdat het mensen helpt bij het intypen van hun persoonlijke informatie. De authenticatie van klanten wordt gezien als één van de besten.

Gebruikers worden direct naar de afrekenpagina gestuurd om gadgets te kopen, in plaats van naar het winkelkarretje. Je kan ook een aantal afrekenvelden verwijderen om het proces nóg sneller te maken. De “Direct kopen”-knop wordt toegevoegd onder elk product, zodat gebruikers direct naar het afrekenen worden doorgestuurd met dat ene product.

Features waardoor WooCommerce Stripe Payment Gateway een goede keus is Stripe is één van de belangrijke betaalgateways ter wereld. Het is dus betrouwbaar, veilig en mensen vertrouwen het.

Je zult veel betere ondersteuning krijgen van Stripe dan van bijvoorbeeld PayPal. Daarnaast wordt een PayPal-knop ook niet echt meer gezien als professioneel. Elke online winkel zou Stripe moeten overwegen aangezien meer betaalmethoden resulteert in meer conversies. YITH Booking and Appointment for WooCommerce is één van de beste keuzes om van je WooCommerce website website bouwen een boekingsplatform te maken.