We moeten nu aangeven dat de pagina die we Blog hebben genoemd het weblog moet worden. En dat de pagina die we Home hebben genoemd onze homepage wordt. Vink bovenaan de tweede optie aan.:Een statische pagina Als je nu jouw website wordpress website bezoekt, dan zie je waarschijnlijk wat vreemds aan het menu.

Schermnaam Wijzigen Van Een Gebruiker

En nu hebben het eerste punt van onze to-do lijst afgestreept. Stap 5: De eerste pagina’s van jouw eigen website Het draait op dit moment alleen even om het aanmaken van de pagina’s, later mag je ze vullen.

Zo krijgt een nieuwe blogpagina bijvoorbeeld de volgende URL: zonnigedag.nl/? We kunnen niet zien waar de pagina over gaat. Dit gaan we veranderen naar een ‘schone’ en zoekmachine vriendelijke URL. En dit is heel makkelijk aan te passen. Klik op het menu-merchandise Instellingen en ga daarna naar Permalinks.

Al met al duurt dit ongeveer vijftien minuten. Laten we beginnen met het leggen van een solide foundation. WordPress hosting Een schone, zoekmachine vriendelijke, URL WordPress geeft nieuwe pagina’s vrij onduidelijke URL’s.

  • Voor elke functionaliteit kunnen er meerdere, soms wel tientallen of honderden, plugins zijn.
  • Scan een paar artikelen en kies de plugin die het jou het meest aanspreekt.
  • Zoek dan bijvoorbeeld op ‘Best Social Media button WordPress plugin’.
  • Het is daarom slim om informatie in te winnen over de beste plugins voor een bepaalde functie.
  • De naam van de plugin vul je vervolgens in bij het zoekveld op de ‘nieuwe plugin’ pagina en je installeert en activeert vervolgens de plugin.

We doen dit omdat we dan direct kunnen bespreken hoe we een menu aanmaken, vullen en indelen. We hoeven de pagina’s alleen aan te maken. Klik rechtsboven op de blauwe knop Publiceren. Doe dit voor alle vier de pagina’s.

Https Instellen Op Je Nieuwe WordPress Website

Vink dan Berichtnaam aan en klik op wijzigingen opslaan. Maak je bijvoorbeeld een pagina aan met de titel “Advocaat Utrecht”, dan WordPress wordt de URL automatisch: zonnigedag.nl/advocaat-utrecht. En zo kan de lezer direct aan de URL zien waar de pagina over gaat.