Brabantse Maatwerk WordPress Website Met Sfeer

Daarom moet je geen slider toevoegen. Een carousel kan wel, die niet automatisch “slide”, want dan leidt alleen maar af. Hoe vervang ik het brand op mijn login pagina? Dit kan gemakkelijk met een plugin die wij zelf ook vaak gebruiken: Erident Custom Login and Dashboard. Hiermee kun je niet alleen het brand aanpassen, maar ook de achtergrondkleur, de kleur van de letters en de buttons en het inlogformulier.

WordPress Manager Inbegrepen Bij Elk WordPress Hosting Plan!

Het is niet voor niets dat grote namen als The Rolling Stones, CNN en The New York Times draaien op een WordPress website. Met een WordPress website communiceer je niet alleen uiterst effectief, maar ook nog eens a hundred WordPress hosting% responsive. Dus ook op smartphone en tablet prachtig weer te geven. GebruiksvriendelijkWordPress werkt intuïtief.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van websites die met WordPress gemaakt zijn. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek WordPress over de mogelijkheden van WordPress voor jouw bedrijf. Hoe wil je dat wij contact met je opnemen? Je hoort dezelfde dag nog van ons!

Bij ShopWorks ben je met een WordPress web site in goede handen. Wij hebben ruime ervaring met de implementatie van deze vooruitstrevende open source CMS-oplossing. WordPress is een populair open supply CMS met één van de grootste online gemeenschappen achter zich. Wereldwijd zijn honderden ontwikkelaars continu bezig met het bedenken van nieuwe en het optimaliseren van bestaande functionaliteiten van WordPress. Hierdoor ontwikkelt het CMS zich razendsnel en groeit WordPress mee met de veranderende omgeving zonder dat dit grote investeringen vergt.

Bel z.s.m. je hostingprovider. Wij maken, als we een thema gebruiken, altijd gebruik van Themeforest. Hier vind je duizenden WordPress thema’s. Let wel op dat je een thema kiest dat onderhouden wordt, zodat je niet met een thema werkt wat na 3 WordPress maanden geen updates meer ontvangt. Uit onderzoekt blijkt dat sliders niet goed zijn voor de conversie van jouw website.

Door het gebruik van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens. “In de afgelopen jaren heb ik vanuit various rollen verschillende projecten met Internetbureau Jun-E-Jay mogen oppakken. Wij zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking.“ © Internetbureau Jun-E-Jay – Meer klanten en omzet met écht goede WordPress web sites, webshops en webapplicaties

Staat er een 500 error in je beeld? Dan heeft het vaak met de server te maken.