Zorg er dan in ieder geval voor dat het voor mensen duidelijk is dat er onder de foto meer te zien is. Veel thema’s bieden de mogelijkheid om een pijl naar beneden te tonen. Is deze niet aanwezig, denk dan eens aan een schuine lijn waardoor er al een klein deel van de pagina te zien is zonder te scrollen. Steeds meer zijn we bij Lamper Design bezig met gebruikersvriendelijkheid en conversieoptimalisatie van WordPress websites WordPress website die wij ontwikkelen of beheren. Wij durven te stellen dat bij de door ons ontwikkelde WordPress websites de genoemde zaken boven het design staan.

In dit geval kunt je ervoor kiezen om het te accepteren en het op een andere manier te doen of je kiest ervoor om gebruik te maken van een page builder. Een page builder is namelijk additional toevoeging waarmee jij zonder enige technische kennis een web site helemaal naar wens kunt maken. Dit komt onder andere door het drag & drop systeem. WordPress is een content administration systeem dat makkelijk in gebruik is en draait om snelheid en veiligheid. Er zijn vele plug-ins en thema’s die het mogelijk maken om je website te personaliseren. Bij mijn.host kies je een thema tijdens de installatie en kun je direct beginnen met bloggen.

Zo voorkom je dat hun account gebruikt kan worden door hackers om je website te misbruiken. Veruit de makkelijkste manier is het installeren van een plugin. Met zo’n plugin is het eigenlijk een kwestie van installeren en gebruiken.

Buro Staal denkt met je mee geeft zeer goed advies en zijn zeer kundig. Zo creëren zij een meer waarde voor je bedrijf. Heel fijne ervaring mbt het vernieuwen van mijn web site WordPress hosting.

Suggestions Voor Het Beveiligen Van Je WordPress Website:

Je ziet, het rijtje voordelen is absoluut langer dan het rijtje nadelen. Maar om nou te zeggen dat ik daarom iedereen zou aanraden een WordPress-website te maken – nee, dat nou ook weer niet. Wanneer je website op het punt van livegang staat gaan we je helpen met het vullen van content material in het CMS samen met een online advertising training. We helpen je op weg, zo ver, dat jij precies weet wat je moet doen om van jouw website woocommerce een succes te maken. Ons webdesign staff heeft gezamenlijk al meer dan one hundred jaar ervaring op het gebied van webdesign. Dat betekent dat jij het laten maken van een WordPress website volledig aan ons kan uitbesteden, zodat jij tijd overhoudt voor het runnen van je bedrijf.

Tevens heb je de mogelijkheid met deze plugin om de instellingen van de video, zoals automatisch starten, aan te passen. Ook voor pagina’s is het mogelijk om through de site een bericht te bewerken. Hiervoor zoekt u de pagina op die u wilt bewerken, vervolgens klikt u op het knopje ‘pagina bewerken’ in de WordPress toolbar. Let erop dat u wel ingelogd moet zijn, anders is deze toolbar niet zichtbaar. Niemand, vanuit Kwaaijongens willen we onze relaties ontzorgen. Je kunt al je vragen aan ons voorleggen, van domein registratie, safe webhosting, onderhoud, beheer, maatwerk tot en met on-line advertising.

De beheerder maakt zich zorgen over uploaden van ongewenste uitvoerbare code en heeft liever dat het updaten van WordPress iets ingewikkelder is. WordPress, een veelgebruikt open-source CMS is ook onder onze klanten zeer populair voor het bouwen van websites. Na een uitgebreid check traject staat jouw web site live. Je hebt nu je website laten maken in WordPress, maar waar moet je met je vragen na livegang terecht? Bij Stuurlui hebben we daar een speciale support desk voor ingericht. Oké, je bent ervan overtuigd dat je een WordPress website wil laten maken.

Bij Yourhosting krijg je altijd deskundige help. Optimale bereikbaarheid, gebruiksgemak en snelheid. Wij bieden snelle en betrouwbare webhosting voor iedereen. Liever volledige vrijheid, schaalbaarheid en meer controle? Direct inzicht in de bezoekersaantallen van je web site met onze vernieuwde websitestatistieken.

  • Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel.
  • Frank is behalve deskundig ook fijn in de communicatie.
  • Het voordeel hierbij is dat wij veel makkelijker en dus goedkoper aanpassingen kunnen doorvoeren.

Een van de meest gewenste opties in een website? Een veel gekozen plugin voor een contactformulier op je website is Contact Form 7. Vergeet ook niet om reCAPTCHA in te stellen voor je contactformulier, zo voorkom je dat je allerlei spam in je mailbox krijgt. Lees meer over hoe je een contactformulier en reCAPTCHA instelt in ons weblog over contactformulieren. Waar let je op bij het bedenken van een domeinnaam? In ieder geval is het belangrijk om een domeinnaam te kiezen die previous bij de inhoud van je website.

Sterker nog, meer dan 40% van alle web sites wereldwijd is gemaakt in WordPress. Op deze pagina leggen we je uit waarom we met WordPress werken.

Een Goede Web Site Heeft Conversies Als Resultaat

Wanneer je gegevens verzameld, bijvoorbeeld door middel van een contactformulier, moet een bezoeker hier zélf toestemming voor geven. Vraag bovendien alleen om de gegevens die je echt nodig hebt en maak duidelijk wat je ermee gaat doen. Bij het laten maken van een WordPress web site is het daarom van belang om alle zaakjes op orde te hebben. Met SSL ben je waarschijnlijk bekend zonder dat je je hiervan misschien bewust bent.

Het lijkt mij daarom makkelijker om direct in WordPress wat simpels te maken. WordPress is het meestgebruikte contentmanagementsysteem ter wereld en wordt door de beheerders van zo’n tientallen miljoenen websites gebruikt. Ook zijn er tienduizenden plug-ins beschikbaar, die niet allemaal even veilig zijn. Ik geraak niet meer ingelogd in de admin van mijn WordPress web site. Ik heb al tevergeefs geprobeerd om de plugins te hernoemen through FTP, maar krijg steeds een “Access is denied.” foutmelding als ik dit probeer. Hetzelfde bij het hernoemen van het actieve thema. De niet-actieve kan ik wel hernoemen, maar daar ben ik natuurlijk niet veel mee.

Die je ook nog eens eenvoudig kunt optimaliseren voor mobiele apparaten. Elementor biedt tal van widgets die je kunt gebruiken om pagina’s vorm te geven. Maar ook op het gebied van styling zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Zeer doeltreffend weet WordPress een oplossing te bieden, waarbij zowel grote als kleine websites prima beheert kunnen worden. WordPress is zeer makkelijk in gebruik, er zijn zeer veel plugins beschikbaar. De meeste beschikbare thema’s zijn bovendien mobiel vriendelijk. Na de installatie hoef je je alleen nog maar te concentreren op goede teksten.

Aanmelden, een aankoop doen of registreren voor de nieuwsbrief. Rechtsboven in de zoekbalk typ je GeneratePress in en installeer je het theme. Als het is geïnstalleerd, activeer je het theme, zodat het theme vanaf nu op je website is te zien. Vanuit het Dashboard klik je op het huisje met de titel van je web site, linksboven in het Dashboard om weer op je website te komen. Dit kan ook door gewoon de domeinnaam van je website in de browser in te tikken.