Online Vindbaarheid WordPress Website

Wordt ook als zeer specialistisch beschouwd. Dit is weer redelijk toegankelijk. WordPress.com en WordPress.org zijn 2 websites WordPress waar eigenlijk dezelfde WordPress software program kan worden gebruikt. Dit is natuurlijk verwarrend.

Er zijn maar een aantal plugins en thema’s ter beschikking. Dit laatste is waarom de meeste ZZP’ers uiteindelijk toch voor de .org versie kiezen.

  • Deze mail ziet er als volgt uit:
  • Het kan maximaal een uur duren voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt.
  • Los van bovenstaande mail die je meestal krijgt als alles goed werkt, kun je ook zelf controleren of jouw domeinnaam actief is.
  • Deze tijd is nodig om je domeinnaam te registeren, zichtbaar te krijgen en goed te koppelen aan SiteGround.
  • Hoe weet ik of mijn domeinnaam actief is?

Als je zelf je web site opzet dan is de .org versie ook een stuk goedkoper. En je bent een stuk flexibeler. Als ik ervan uit ga dat je WordPress gaat gebruiken. Dan betaal je in ieder geval voor de internet hosting partij en het domeinnaam.

Precies, er is geen goed en slecht in dit verhaal. Voordeel van WordPress.com is dat alles voor je woocommerce geregeld wordt. Ik bedoel dan de server en de beveiliging. Nadeel is dat je erg beperkt wordt.

WordPress.com is de commerciële versie van de free of charge versie WordPress.org. Je kunt zelfs op de .com free of charge met een web site WordPress hosting beginnen. Wil je echter een eigen domeinnaam dan komt .com met de betaalde versies. Je gaat dan al gauw €25,- per maand betalen voor een uitgeklede versie.

Neem De Beste Websitebouwer Altijd En Overal Met Je Mee

De eigenaar van WordPress.com heeft de software WordPress ontwikkelt. En helpt nog steeds mee aan het door ontwikkelen van de software program. Hij heeft het voor het grote publiek gratis gemaakt in WordPress.org.