Er zijn ontzettend veel thema’s die een goede WooCommerce-integratie hebben. Ik geef je drie ideas voor gratis en betaalde thema’s. Met een SSL-certificaat worden de gegevens die de browsers van jouw bezoekers uitwisselen met jouw webshop versleuteld. De gegevens zijn daardoor onleesbaar voor derden. Je herkent een web site of webshop met SSL-certificaat door het slotje in de adresbalk en het feit dat de URL met ‘https’ in plaats van ‘http’ begint. Dit waren 5 voorbeelden van webshop templates die ik erg goed vond.

Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op on-line resultaat. We hebben ruime ervaring met WooCommerce en meer dan 350 WordPress web sites in onderhoud.

Om dit mogelijk te maken op jouw WordPress webshop, raden wij de Official Facebook Chat Plugin aan. [newline]Met deze plugin integreer je de Facebook reside chat functie op jouw webshop. Hiermee kunnen klanten direct met je involved komen via Facebook. Als je vaak laat reageer krijgen bezoekers dit te zien en dat geeft natuurlijk geen goede indruk. Een handige plugin voor het verbeteren van je klantenservice.

Niets is minder waar, een goede resultaat vergt behoorlijk wat ervaring en oefening. Zo kan het implementeren van een on-line betaalplatform de nodige stress en irritatie veroorzaken. Wij maken gebruik van WooCommerce en zorgen ervoor, dat u webshop straalt en dat deze makkelijk te navigeren is. Zoals we al eerder bespraken is het essentieel dat je jouw e-maillijst gaat laten groeien. Je kunt dit doen door te werken met free of charge weggevers. Ten tijde dat ik dit blog schrijf werken we bij Webcrafter bijvoorbeeld met gratis advertising gidsen. Iemand die meer wilt weten over SEO of conversie zal mogelijk deze gidsen downloaden en is dus potentieel een interessant klant.

Heb Ik Naast Een Webshop Nog Iets Anders Nodig?

Als ik op nieuw product klik krijg ik een blanke pagina. Ik heb een .com web site website bouwen en mijn thema is portfolio 0.7.5.

Als je voor Jetpack en Woocommerce Shipping & Tax hebt gekozen, dan wordt er gevraagd in te loggen met je WordPress-account. Let er bij een nieuwe bedrijfsnaam ook op of deze niet al bij de Kamer van Koophandel geregistreerd staat. En natuurlijk is er ook nog social media wat helpt bij het vindbaar maken van je webshop. Denk aan Facebook-, Pinterest- of Instagram-advertising. We hebben ook over social media inzetten voor je webshop een weblog geschreven. Wil je meer weten over voorraadbeheer voor je WordPress webshop? Lees het weblog waarin we je alles uitleggen over voorraadbeheer, leveranciers en logistiek.

Ook voor het maken van een webshop kun je bij ons terecht. Er zijn zeer veel betalingsproviders, of in het engels een payment service suppliers. U heeft vast WordPress hosting wel is van Mollie of bijvoorbeeld buckeroo gehoord, maar vaak kan ook uw bank als betalings supplier dienen.

Waarom WordPress Bij Klik & Steen?

Ook in WordPress kun je prima een webshop maken. Ook hebben alle grote banken zoals Rabobank Omnikassa en ING hun eigen betaalsysteem wordpress webshop waarmee je een koppeling kunt maken met je webshop. Maar er zijn nog veel meer betaalproviders beschikbaar.

  • Paytium onderdeunt al deze betaalmethoden en nog vele anderen by way of Mollie.
  • Maar meestal is het of internet onder 100 producten of veel boven 100.
  • Wij zorgen ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt.
  • Voor een relatief eenvoudige webshop is dit doorgaans echter niet nodig.

Kopers kunnen rechtstreeks hun beoordeling toevoegen via e-mail. Ook kun je ze belonen met een kortingsbon, speciale badges en nog veel meer.

Dit stappenplan heb ik gemaakt aan de hand van de video, dus bekijk die ook zeker. Het is tijd om een eigen webshop te maken met WordPress. Misschien denk je dat dit dagen, weken of zelfs maanden duurt. Dat hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. In de onderstaande video heb ik namelijk binnen three,5 uur een webshop opgezet. Als je gaat proberen om hoger in Google te komen dan is zoals op de foto’s te zien een account aanmaken bij Google Ssarch Console een echte aanrader. Je kan daar namelijk zien wat je mogelijke zoekpotentie is per zoekwoord.

Woocommerce Shortcodes Voor WordPress Webshops

Bij het toepassen van conversie optimalisatie wordt in kaart gebracht welke mogelijkheden er zijn die conversies opleveren. Vervolgens op foundation van metingen en checks wordt bepaalt hoe deze kunnen worden verbetert voor een hoger conversiepercentage en dus meer verkopen through de webshop. Een succesvolle WooCommerce webwinkel is meer dan alleen een goed ontwerp en techniek. Ga met de specialisten van Pronamic om tafel en kijk hoe we het rendement kunnen verhogen.

Zo kunt u het proces zelf volgen en zetten we een gehele strategie voor uw website uit. In de volgende stap bepaal je waar jouw bedrijf is gevestigd. Verder kun je er ook jouw valuta, gewicht en maateenheden instellen die je wilt gebruiken.