Toon prijzen inclusief correcte btw vanaf de eerste pagina. Wanneer jouw klant een huurperiode selecteert worden direct de berekende prijs en de actuele beschikbaarheid getoond. Download ‘DHL for WooCommerce’ vanuit het plug-in menu in WooCommerce. Op Hostingvergelijker.nl is Antagonist één van de finest beoordeelde webhosters van Nederland. 100.000+ tevreden klanten gingen je voor en beoordelen ons met 5 van 5 sterren. Of je voor je huidige thema kiest of het thema Storefrontinstalleert . Voor het overzicht hebben wij deze allemaal aan het hoofdmenu toegevoegd.

Woocommerce VS Magento, als je een beetje bekend bent met e-commerce oplossingen dan klinken deze namen je niet onbekend in de oren. Woocommerce is de go to plugin om e-commerce functionaliteiten toe te voegen aan je WordPress web site. Magento is al jaren een begrip voor on-line retailers, zeker als je een grotere onderneming hebt. Standaard is het Service Level Agreement Brons inbegrepen. Je kunt dan 24/7 gebruik maken van onze ticketservice via WordPress hosting Wij reageren dan binnen 8 werkuren op je vraag. Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus.

Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een automatische bankenkoppeling of Scan & Herken dan komt er vaak iets op het maandbedrag. Diverse pakketten op deze pagina bieden een gratis WooCommerce koppeling aan, denk dan bijvoorbeeld aan Silvasoft.

Stap 2: Woocommerce Plugin Installeren En Activeren

Net als WordPress wordt WooCommerce regelmatig geüpdatet. Updates kunnen jouw webshop veiliger en stabieler maken, omdat bijvoorbeeld veiligheidslekken gedicht worden. Echter kunnen er veel problemen ontstaan na een update.

Bovendien is de investering voor zo’n thema vaak maar een paar tientjes. Deze installatie wizard duurt hooguit 5 minuten en hiermee staat de foundation van je webwinkel direct goed; je kunt dit het beste direct occasion doen. Deze plugin geeft meer opties om te integreren met een bestaande webshop om ook op product niveau ophalen toe te staan of juist niet. Als bezoekers in jouw winkel hun gegevens achterlaten, dan gaan ze ervan uit dat jij die gegevens niet doorspeelt naar vreemden in je winkel.

Als je al WordPress gebruikt en op jee web site een product wilt verkopen is WooCommerce een populaire keuze. Doordat Woocommerce gekoppeld is met WordPress, kun je ook de web optimization woocommerce tool Yoast gebruiken.

De manier hoe deze belangrijke informatie wordt aangeboden verschilt echter wel. Een goed ordertracking proces is dan ook een van de punten die je moet overwegen bij de keuze van je companion. Intussen bieden alle belangrijke vervoerders en de verzendplaformen een goede koppeling of plugin voor WooCommerce. Met de premium versie kan je ook profielpagina’s en PDF bestanden laten indexeren.

Hosting heb je nodig om jouw WordPress webshop bereikbaar te maken voor bezoekers. Zie het als het gebouw dat je huurt voor je winkel. Voordat we aan de volgende stappen beginnen, raad ik het je echt aan om je eerst goed te buigen over een zo volledig mogelijk plan voor je WordPress webshop. Alles wat je van tevoren bedenkt, maakt keuzes verderop in het stappenplan makkelijker.

Heb jij echter wat grotere plannen of wil je direct goed starten? Dan kun je beter kiezen voor het Woo Premium pakket. Opzetten van een basis webshop is free of charge op de internet hosting kosten na. Kies je voor online boekhoudsoftware, dan betaal je een vast bedrag per maand.

Verder kan je een hyperlink naar je privacybeleid maken. Klik dan op het onderdeel WooCommerce en je kan indien nodig deze onderdelen aanpassen. De variaties worden gemaakt op basis van de eigenschappen van een product, je zal deze dus eerst moeten definiëren. Bij het toevoegen van een simpel product, kan je ‘virtueel’ aanvinken in het productsoort paneel. Dit zal de velden zoals, verzending verwijderen. Verborgen– Alleen zichtbaar op de product pagina zelf, dus niet op de overzichts en categorie pagina’s en niet in de zoekresultaten.

De BTW-functie is vooral belangrijk als je producten of diensten met verschillende belastingtarieven aanbiedt. Of twijfel je welk WordPress-pakket het meest geschikt is? Je ontvangt binnen enkele minuten je logingegevens. Zo kun je meteen WordPress gebruiken en WooCommerce installeren. Met online WordPress website werken beheer je jouw bestanden, agenda en e-mail in de cloud.

XS, S, M, L, XL & XXL en waarschijnlijk in verschillende kleuren. In de tab “Eigenschappen” maak je die eigenschappen aan.

Voor Ideal is bovendien een betaalde plugin nodig. Voor Woocommerce is dat bijvoorbeeld Pronamic Pay een betrouwbare leverancier. Maar steeds vaker stellen IDEAL aanbieders zelf ook gratis plugins beschikbaar, zoals bijvoorbeeld Sisow of Mollie.

  • Toch zien we steeds vaker dat mensen voor een WordPress-webshop kiezen.
  • Dit zijn further bijkomende kosten die je mee moet nemen in je beslissing.
  • De gratis versie van Order Delivery Date for WooCommerce is voor een aantal webshops de ideale oplossing.
  • Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op on-line resultaat.
  • Het invoeren van verschillende tijden per dag is enkel mogelijk in de betaalde versie.

De plugin is volop in ontwikkeling en wordt continu verbeterd. De kosten van Woocommerce zijn relatief laag, wat het ook interessant maakt voor kleinere webshops.

Vlak daarna kwamen er meldingen binnen van vele WooCommerce gebruikers, die geconfronteerd werden met serieuze performance problemen. Sommige gebruikers meldden database crashes na de automatische replace, anderen spraken over een enorm trage webwinkel. Bij enkele gebruikers scheen de server zelfs plat te liggen. Het leek erop dat de gebruikers met een groot aantal producten in de database het hardst getroffen werden. Bij de WooCommerce Business, Enterprise en custom zit een webshop verhuizing kosteloos inbegrepen . Daarbij zetten we letterlijk alles gerelateerd aan je bestaande webshop voor je over.

Een keuze maken tussen beide platformen is niet makkelijk, er is dan ook geen beste keuze in dit geval. Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd.