De interne links zijn bovendien ook goed voor de search engine optimization van jouw webshop en daarmee de vindbaarheid in de zoekresultaten. Zie hiervoor ook de video’s uit de Websitesmaken.com website maken Masterclass. Dat lijken er heel veel, maar gelukkig zijn het allemaal hele lichte plugins. Als je wilt dat jouw webshop sneller laadt, kun je eventueel nog de WP Fastest Cache plugin installeren.

Het is verstandig om aan te vinken dat je btw in rekening gaat brengen en bepaal vervolgens hoe je jouw prijzen wil invoeren. SiteGround is een van de populairste en greatest beoordeelde internationale hostingproviders.

Het bedrijf is zeer toegankelijk, waardoor veranderingen direct doorgevoerd werden.I am very glad with the companies of Monkey Vision. It shocked me how shortly my website was designed to my liking. The firm could be very accessible, so modifications are applied instantly. Superfijn hoe hij razendsnel de vinger op de zere plek legt én vooral alle manieren om te verbeteren aandraagt. Hij heeft mijn website in no-time aanzienlijk sneller gemaakt. Als ik een keer een onderzoek nodig heb (SEO/SEA) dan weet ik bij wie ik aanklop.Wouter is actually a website wiz.

Natuurlijk zijn de kosten om een WordPress hosting te laten maken van groot belang. Wij werken met drie verschillende pakketten die de kosten van u WordPress webshop voor een groot deel bepalen. Met ons Starterspakket heeft u tegen zeer scherpe kosten een WordPress webshop die alles kan en oogt zoals u wilt. Hoe groot of klein je webshop ook zal worden, 10.000+ producten of slechts één. Wij kunnen ieder gewenste webshop voor je bouwen.

Regelmatig zie ik tutorials waarbij ze de menu’s en footers pas later in de video aanmaken. Ik vind het persoonlijk fijn om dit al in het begin te doen, dan zie ik sneller hoe aanpassingen van invloed zijn op de look & feel van mijn web site. Deze naam voer je in om een web site te bezoeken. Om deze website te bezoeken, heb je een hostingpakket nodig. In de video worden de domeinnaam en hosting automatisch aan elkaar gekoppeld. Ook laat ik direct zien hoe je WordPress installeert als CMS.

Plugin: Complianz

De plugin wordt gebruikt op onze webshop voor zakelijke klanten. We hebben er bewust niet voor gekozen om twee sites te ontwikkelen.

Per productpagina willen we some extra tabbladen toevoegen. Zo willen we op alle thee pagina’s een additional tabblad voor onze associate van het Ethical Tea Partnership. Loco Translate pluginMet deze plugin kun je heel eenvoudig alle vertalingen inzien van de plugin. Je kunt dan een Engelse term opzoeken en deze vertalen naar het Nederlands. De Google Merchant Center is het advertentie platform van Google voor alle shopping advertenties.

Éénvoudig in gebruik, real-time transactiestatus, meerdere valuta’s mogelijk en ga zo maar door. Woocommerce is in korte tijd uitgegroeid tot het meest gebruikte ecommerce systeem ter wereld. Van oorsprong is Woocommerce een eenvoudige plugin die in de loop der jaren een enorme vlucht heeft genomen en tegenwoordig veel meer is dan een simpele plugin. Hoe zet je Google Mijn Bedrijf in om on-line beter gevonden te worden?

Je wilt natuurlijk dat je webshop goed gevonden wordt in zoekmachines. Daarom is het belangrijk dat je je website-structuur goed op orde hebt. Denk hierbij aan je product-categorieën, je navigatie-structuur en meer. Denk hier goed over na voordat je begint met het bouwen van je webshop. Doordat plugins aanvullende http verzoeken en queries versturen, kan een te grote hoeveelheid plugins soms een negatief impact website maken hebben op de laadtijd van je web site. Zorg daarom dat je alleen plugins toevoegen die je echt nodig hebt, en deactiveer en verwijder de plugins die je niet gebruikt. Lees ook onze 10 ideas om de kwaliteit van een gratis WordPress plugin te beoordelen.

Start Met Het Maken Van Jouw Webshop

Dit komt onder de productfoto’s te staan en is dus niet het eerst wat een klant zal zien. Het tabblad “Belastingen” is ook erg belangrijk. Hier kun je namelijk kiezen of je prijzen inclusief of exclusief belastingen, oftewel btw, zijn. Bij onze eigen webshop hebben we er voor gekozen om de prijzen exclusief btw te tonen. Verkoop je producten aan consumenten dan is het beter om prijzen inclusief btw te vermelden. [newline]Ga naar “Standaardtarieven” om hier het btw tarief in te voeren.

  • De meest door ons gebruikte plugin is Multisafepay.
  • Eén van die manieren is een productbundel aan te bieden in plaats van het huidige product.
  • Dat houdt in dat het een extensie is op je gewone WordPress website.
  • Het lijkt op een bouwtekening, maar dan met de onderdelen van een WordPress webshop.
  • Juist ja, door er voor te zorgen dat ze zich inschrijven om mails van je te ontvangen.
  • Ter informatie zijn er duizenden plugins met allerlei verschillende doeleneinden.

Met een CMS heb je gemakkelijk controle over je website. En dat scheelt jou kosten omdat wij je website zo vaak snel en met goed resultaat in elkaar zetten. Bij het opzetten van de webshops werken wij met WooCommerce. Hoewel ons kantoor in Eindhoven te vinden is, hebben wij klanten door heel Nederland.

Sommige dingen zijn niet standaard ingebakken in WooCommerce. Soms moet er further functionaliteit worden toegevoegd om een bepaalde handeling te automatiseren. Met de WP All Import plugin voor WooCommerce importeer je gemakkelijk datafeeds in jouw webshop.