Deze plugin zorgt er dankzij zijn geavanceerde caching technieken voor dat jouw website nóg sneller wordt. We plannen samen een second in dat de verhuizing uitgevoerd gaat worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Installeer de emailadressen eenvoudig op meerdere apparaten zodat je altijd bereikbaar bent. Je kunt de IMAP emailadressen in vrijwel ieder email-programma instellen en gebruiken. Onze hosting servers maken dagelijks backups welke door onze klanten free of charge terug te lezen zijn, tot 30 dagen in het verleden. Deze backups worden opgeslagen in een ander datacenter dan waar onze hostingservers staan.

Iets weghalen uit een template is makkelijker dan iets toevoegen. Wanneer je een normale pagina of weblog maakt dan kom je maar in aanraking met een paar blokken/widgets en teksteigenschappen. De naam is Primair of hoofdmenu – of iets in die zin. En deze stap kan je weer overslaan als je enkel een weblog wil. Vink dan Berichtnaam aan en klik op wijzigingen opslaan. Klik op het menu-item Instellingen en ga daarna naar Permalinks. Het kan even duren voordat het SSL-certificaat helemaal goed staat.

  • Ik heb alle instelling in de FTP nagelopen maar kan de fout helaas niet vinden.
  • De thema kleur wordt gebruikt voor globale dingen in het thema die een kleur hebben om op te vallen.
  • Binnen WordPress heb je niet automatisch de mogelijkheid om dat te doen.
  • Als je de uitgebreidere versie van een plugin wil, kan je meestal de pro versie krijgen door een bepaald bedrag te betalen.

WordPress heeft veel gratis templates waar iedereen gebruik van magazine maken. Het voordeel van een template is, is dat je niet helemaal vanaf 0 hoeft te beginnen.

Daarom raden we aan om te investeren in een goede internet hosting, back-up en firewall. Zo houd je de grootste groep hackers al buiten de deur. Ben je jezelf hiervan bewust, ga dan verder naar de volgende stappen.

Handleiding Verplaatsen WordPress Web Site Naar Andere Folder Of Ander Domein

WordPress zorgt altijd voor de laatste veiligheidsaanpassingen aan hun content material administration systeem, maar die moet je dan wel downloaden. Blijf je niet up-to-date, dan is er een groter risico dat je web site crasht. WordPress kan elk formaat afbeelding mooi on-line krijgen. Dat is handig voor de dagelijkse gebruiker, maar niet zo goed voor de schijfruimte van je website. Het schalen van een afbeelding in je browser zorgt ook nog eens voor een langzame web site. Ik ontwerp en bouw creatieve websites voor wetenschappers & ondernemers. Altijd gebruiksvriendelijk, met aandacht voor design, techniek, tekst en strategie.

Scan een paar artikelen en kies de plugin die het jou het meest aanspreekt. De naam van de plugin vul je vervolgens in bij het zoekveld op de ‘nieuwe plugin’ pagina en je installeert en activeert vervolgens de plugin. Na het bestellen van een Premium WordPress hostingpakket krijg je automatisch een mailtje wanneer jouw WordPress web site on-line staat. De website is four tot 6x sneller dan bij een normaal hostingpakket.

Neem dan de .nl extensie.Voor meertalige web sites zijn meerdere mogelijkheden. Vaak wordt er in WordPress met een plugin zoals WPML gewerkt. Zo heb ik voormeijwebdeisgn.nl/en een aparte WordPress installatie gebruikt. Ga je over de grens, maar ga je niet verder dan Duitsland en België, dan is de beste optie om verschillende websites met verschillende extensies te gebruiken. De meeste mensen denken dat dit dan 3x zoveel moet kosten, Dat is echter niet waar omdat de meeste tijd in het ontwerp zit.

Kies voor gemak door de taken uit dit artikel door onze WordPress specialisten uit te laten voeren. Onze dienst WordPress Monitoring zou interessant voor je kunnen zijn als je afhankelijk bent van je online identiteit. [newline]Naast het maken van een back-up is het belangrijk om sterkte wachtwoorden in te stellen. Je kunt een sterk wachtwoord bijvoorbeeld by way wordpress webshop of een password generator genereren.

Daarnaast is de storingsdienst 24/7 voor je beschikbaar. ResellerZorgeloos je dienstverlening uitbreiden als reseller internet WordPress hosting hosting. Betrouwbaar, snel, aantrekkelijke marges, volledig whitelabel en schaalbaar. Inclusief ondersteuning van onze hostingexperts.

Een CMS gebruik je om een website aan te passen en te onderhouden. Het CMS dat in deze handleiding gebruikt wordt, is WordPress. Jouw eigen website online en bereikbaar voor iedereen! Maak van jouw idee een kant en klare en unieke web site die bereikbaar is voor het gehele internet. Vergroot je bereik in enkele stappen en zorg dat je zichtbaar word op het web.

Het vinden van gepaste caching is daarom erg belangrijk om de hoogste snelheid te waarborgen. Om een voorbeeld te geven, maken alle web sites bij WordPress skilled Klik & Steen; gebruik van speciale servers.

Een andere manier om een bericht op te zoeken is through de web site. Als u op de pagina bent waar u het bericht volledig kunt lezen , dan klikt u op het knopje ‘bericht bewerken’ in de WordPress toolbar. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn, anders is de toolbar niet zichtbaar. Een succesvolle web site wordpress webshop begint met het doornemen van de online strategie. Vervolgens vertalen we dit naar een succesvolle web site waarbij we de volgende onderdelen in acht nemen.

Om een WordPress-website te maken kun je online tutorials gebruiken. Zo hebben wij op WordPress Lounge een speciale WordPress Handleiding voor novices. In deze handleiding leer je van begin tot eind hoe je een WordPress-website in elkaar zet. De eerste manier om jouw website langzaam maar zeker groter te laten worden, is door een eigen weblog te starten.