– van je web site heeft, staat of valt met de content material die je aanbiedt. Het moet bijvoorbeeld wel aansluiten bij het beeld dat ze bij jou of je bedrijf hebben.

Zoekmachine optimalisatie is natuurlijk afhankelijk van een groot aantal factoren, maar het gebruik van WordPress maakt het wel makkelijker. Wij richten je website WordPress hosting technisch zo in dat de belangrijkste zoekmachines je website goed kunnen vinden.

Daarna bekijk je de website en noteer je welke pagina’s en evt elementen je wel of niet wilt hebben. En bij het thema StockHolm zijn alle homepage demo’s gemaakt met een pagebuilder. En de pagebuilder werkt, zoals als ik al eerder zei, niet zo makkelijks als het doet klinken. Gelukkig heeft de bouwer van het thema een filmpje gemaakt die stap voor stap uitlegt hoe je een homepage maakt. Veel thema’s bieden opties aan om het design van de homepage aan te passen. Sommige thema’s hebben templates, anderen een page-builder . Je kan een aparte homepage maken en een aparte blogpagina.

Met Google Analytics kunnen we zien hoeveel mensen onze web site bezoeken en welke pagina’s meest worden bezocht. Ik ontwerp een website/webshop/logo/huisstijl die jouw bedrijf on-line en offline laat uitblinken.

Onze Power WordPress internet hosting pakketten zijn een populaire keuze onder websites die een zakelijk doel dienen. Dit zijn bijvoorbeeld webshops of web sites met een hoog bezoekersaantal. Voor deze websites is snelheid en stabiliteit natuurlijk additional belangrijk, daarom hebben we deze super krachtige Power WordPress internet hosting pakketten ontwikkeld. Een kleine online zoektocht maakt duidelijk dat je voor de internet hosting van je web site overal terecht kunt. Velen geven je de mogelijkheid om een klein stukje op het wereldwijde web het jouwe te maken, maar hoe kies je voor de juiste partij?

Cookie Instellingen

De vele verschillende manieren waarop deze plugin uw web site sneller maakt zal de gebruikerservaring van uw online dienst aanzienlijk verbeteren. Ik zie in de foutmelding MijnWebsite.nl.nl staan, ik denk dat het goed gaat als je MijnWebsite.nl.nl met zoek/vervang vervangt door mijnwebsite.nl? Je kunt alle tabellen uit de database verwijderen (verwijder / drop) en de aangepaste versie importeren. De plugin die je hiervoor kunt gebruiken is WP-Optimize. De WP Rocket plugin die we bij tip 5 noemden, heeft ook een database optimalisatie optie. Als je het aantal plugins wilt beperken, is dit een zeer goede plugin die je kunt gebruiken voor zowel caching als database optimalisatie.

Om hier even op terug te gaan heb je sowieso hosting nodig. Vervolgens kun je er zelf voor kiezen of je het free of charge Astra theme wilt gebruiken of wilt investeren in het Astra Pro theme dat $49 dollar per jaar kost. Hiermee krijg je een stuk meer mogelijkheden en templates tot jou beschikking. Natuurlijk kun je nog veel meer, maar aan het start is dit handige knowledge om te zien waar je tijd in moet stoppen. Binnen WordPress kun je in het menu aan de linkerkant klikken op “Pagina’s”. In veel gevallen staat hier al één pagina die automatisch is aangemaakt door WordPress.

Wil je WooCommercetoevoegen aan je website, of je vindbaarheid verbeteren by way WordPress of on-line marketing? Hoger komen in Google door Search Engine Optimization?

  • Een nieuwe web site moet niet alleen nieuwe bezoekers trekken.
  • Je hebt een eenvoudig CMS nodig om je web site mee te beheren.
  • De footer bestaat vaak uit een combinatie van linkjes en informatie.

Hieronder leg ik uit waarom en welke 5 opties je hebt met WordPress. WordPress 5.9 is niet zo maar een kleine update.

Teksten Schrijven En De Content Vormgeven

Normaal gesproken ben je dan een tijd bezig om het antwoord te vinden op het web. Je huurt dan simpel gezegd een stuk schijfruimte op een geoptimaliseerde server dat in een beveiligd datacenter staat. Hosting kan je vergelijken met het huren van een stuk grond waar jij jouw web site op gaat bouwen.

Wanneer je web site gemaakt is en on-line staat, wil je natuurlijk wel weten hoeveel bezoekers je ontvangt op je web site. Ik maak altijd gebruik van Google Analytics om de statistieken bij te houden. Wanneer je blogberichten publiceert op je website, zal je in veel gevallen ook de naam van de auteur zien staan die het bericht wordpress website heeft geschreven. In eerste instantie is dit vaak de gebruikersnaam van een account. Wanneer de gebruikersnaam bijvoorbeeld je e-mailadres is, dan staat dit natuurlijk niet zo mooi. Vervolgens is het naar beneden scrollen tot je de afbeelding ziet staan. Je kunt de achtergrond afbeelding aanpassen door op bewerken te klikken en een andere afbeelding te selecteren.